Consultanță

+ CONSULTANȚĂ IMOBILIARĂ SPECIALIZATĂ

BIROUL TĂU, PROIECTUL NOSTRU

Cauți spațiu pentru birou în Timișoara? Vezi mai jos oferta noastră completă de servicii special concepută pentru priectele în această fază.

GĂSIM SPAȚIUL POTRIVIT

O persoană specializată din compania noastră analizează cerinețele tale și caută cea mai bună opțiune de pe piață care să corespundă standardelor stabilite.

REALIZĂM UN PROEICT 3D

A doua fază a proiectului se bazează pe realizarea unui proiect de compartimentare și amenajare a spațiului ales astfel încât spațiul să fie optimizat complet.

MANAGEMENT & IMPLEMENTARE

Ducem proiectul stabilit la bun sfârșit: furnizăm mobilierul ales, dar și elementele de design astfel încât rezultatul final să corespundă cerințelor clientului.

+ IDEI

EXEMPLE DE PROIECTE

Poți vedea mai multe exemple în secțiunea PORTOFOLIU.

RECEPȚII & BIROURI

ZONE MANAGERIALE & DE CONFERINȚĂ

CANTINE & LOUNGE

+ INFORMAȚII

DESPRE SERVICIILE NOASTRE

Cu o experiență de peste 4 ani pe piața imobiliară din Timișoara și cu sute de proiecte implementate cu succes, compania noastră espre pregătită să aducă la realitate orice proiect de mobilare și amenajare pentru spațiile de lucru, HoReCa, dar și pentru cele industriale și rezisdențiale.

Orietați spre rezultate și adaptabili în funcție de bugetul fiecărui client, noi – Mobilado Professional – ne-am obișnuit să facem tot ce ne stă în putință pentru ca rezultatele finale să reflecte așteptările clientului.

Calitatea lucrărilor și a produselor noastre este garantată de colaborarea cu furnizori internaționali a căror standarde de producție sunt constant verificate.

De asemenea, mobilierul produs la comandă se realizează sub monitorizarea noastră pentru a ne asigura că detaliile stabilite sunt întru totul respectate.

Plaja noastră de produse cuprinde mii de variații și pleacă de la costuri variate în funcție de preferinețele clientului.

Astfel, indiferent dacă alegi să optezi pentru produse mai low-cost, mediu sau premium, noi avem pregătite diferite variate disponibile.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne contactezi.

+ 30

COLABORATORI

+ 100

CLIENȚI MULȚUMIȚI

+ 4 ANI

DE EXPERIENȚĂ

+ 1000

PRODUSE DIN CARE SĂ ALEGI

+ IA LEGĂTURA CU SPECIALISTUL NOSTRU

DATE DE CONTACT

Persoană de contact: Oana Todoruț

Telefon: 0756 038 711

E-mail: oana@mobilado.ro