Compania

+ BINE AI VENIT!

DESPRE NOI

Suntem o companie specializată pe furnizarea serviciilor complete de mobilare și amenajare pentru spațiile office, corporate și nu doar, ci și pentru hoteluri, restaurante și pub-uri.

Paleta noastră largă de servicii și produse ne ajută să creăm și implemetăm proiecte la cele mai înalte standarde, luând în calcul aspectele ergonomice și estetice ale spațiului în lucru.

Căutăm în mod continuu să aducem satisfacție clienților noștri și tocmai din acest motiv am ales cei mai buni furnizori și colaboratori cu care să lucrăm pentru a putea garanta calitatea produselor și serviciilor oferite.

În același timp, suntem conștienți că atmosfera pe care o creează ambientul este un element important care își lasă amprenta asupra productivității și stării de bine a angajaților și a clienților.

Tocmai din acest motiv, focusul nostru constant a fost și rămâne implementarea eficientă a soluțiilor propuse spre clienții noștri astfel încât rezultatul final să îmbine utilitatea, creativitatea, design-ul modern și utilizarea inteligentă a spațiului pus la dispoziție.

+ MUNCA NOASTRĂ ÎN CIFRE

DATE CONCRETE

Credem cu tărie că fiecare companie trebuie să aibă un grad ridicat de transparență față de clienții săi.

Plecând de la această idee, ne-am decis să-ți spunem și în cifre câteva aspecte legate de noi și de activitatea noastră de-a lungul timpului.

+ 30

COLABORATORI

+ 100

PROIECTECLIENȚI MULȚUMIȚI

+ 3000

ORE DE MUNCĂ